Curriculum

Start
Curriculum
Dienstverlening
Contact
Koenraad Van der Elst startte zijn carrière als advocaat aan de Balie van Dendermonde waar hij 6 jaar actief was. Nadien vervoegde hij de Amerikaanse ‘Law Offices of Dechert Price & Rhoads’ als juridisch adviseur.

In 1991 ging hij aan de slag bij Fortis Bank waar hij meer dan 11 jaar actief was, voornamelijk als ‘Director of Legal Documentation’ binnen het departement Investment Banking.

Van 2002 tot 2005 was hij Secretary General & General Counsel bij Punch International waar hij eveneens lid was van het Executief Comité. Punch International is een Belgisch bedrijf genoteerd op Euronext Brussels.

In 2004 werd hij ook Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Punch Technix, een bedrijf genoteerd op de Amsterdamse beurs.

Dhr. Van der Elst was van dichtbij betrokken bij de AIM-listing van de grafische divisie van Punch International, Punch Graphix. Punch Graphix is genoteerd op de Alternative Investment Market van de Londense Beurs sinds begin mei 2005. Dhr. Van der Elst was Secretaris van de Raad van Bestuur van Punch Graphix tot september 2005.

Hij was ook korte tijd actief als Secretaris Generaal en Lid van het Executief Comité van Koramic Investment Group en adviseur bij het onafhankelijk ‘corporate finance’ huis “Verbaere, De Clercq & Partners” (www.vdp.be).

Sinds 1 juni 2007 is Koenraad actief als Executive Vice President Legal & General Counsel bij METRIS, een vennootschap genoteerd op Euronext Brussel.download CV
   
     english Home  |   Mail ons     
©2007 BVBA Herault - all rights reserved