Routebeschrijving

Start
Het Huis
Prijzen
Het Dorp
De Regio
Routebeschrijving
Contact
Adres: rue du Château 1, 34480 Cabrerolles, Hérault, Frankrijk.
- Komende vanuit België over Lyon:

Als u vanuit België rijdt en u heeft Lyon achter zich gelaten, neemt u de snelweg ‘Languedoçienne’ in de richting van Montpellier, Béziers, Perpignan en Barcelona.

In Béziers neemt u de eerste afrit ‘Béziers- Est’ en volgt u de richting ‘Pézenas/Bédarieux’. U rijdt nu op de ring rond Béziers. Na een tijdje moet u de richting ’Pézenas’ niet meer volgen maar blijft u in de richting van ‘Bédarieux’ rijden.

Na enkele kilometer moet u de ring verlaten en een uitrit op uw rechterhand volgen, altijd in de richting van ‘Bédarieux’. U bent nu op de ‘départementale’ in de richting van Bédarieux.

Na ongeveer 28 km. komt u in Laurens waar u de ‘départementale’ moet verlaten en linksaf slaan in de richting van Cabrerolles (u volgt gewoon de aanwijzingen).

U volgt gedurende enkele kilometers de smalle weggetjes tussen de wijngaarden om, aan uw linkerkant, een klein brugje over te rijden in de richting van ‘La Liquière/Cabrerolles’.

Enkele kilometer na La Liquière komt u aan in Cabrerolles. Daar draait u linksaf het kleine straatje in, net voor de kerk.

Na 100m. parkeert u de wagen aan de linkerkant van het straatje. U ziet het huis links boven u (het is het eerste huis op uw linkerkant voor u).

U volgt het steile weggetje aan uw linkerzijde (rue du Château). U opent het hek en beklimt de trappen. U ziet de voordeur voor u.

U bent aangekomen..

- Komende vanuit België over Parijs/Clermont-Ferrand

Er zijn verschillende manieren om naar Parijs te rijden (langs Rijsel of via Bergen) en om door Partijs te rijden. Wij laten het aan u over om te bepalen wat de beste route is.

Eenmaal in Parijs volgt u de richting ‘Bordeaux/Orléans/Clermont-Ferrand’. U kan deze snelweg volgen van in Parijs over Clermont-Ferrand tot in Montpellier. Als u deze route volgt rijdt u over de fantastische nieuwe brug in Millau.

U verlaat de snelweg in Cermont l’Hérault en volgt de wegwijzers richting ‘centrum/Bédarieux’.

U blijft de richting’Bédarieux’ volgen, ongeveer 25 km. rijden. Na een aantal kilometer ziet u de ‘Lac du Salagou’ aan uw rechterzijde beneden de vallei.

Voor u in het centrum van Bédarieux aankomt, net na een groot rond punt (met reusachtige beelden van mieren er op), komt u op een kleiner rond punt waar u de richting ‘Béziers’ volgt.

U rijdt door een tunnel, bovenaan de heuvel, en rijdt opnieuw naar beneden waar u de ‘départementale Béziers/Bédarieux’ vervoegt. U volgt de richting van Béziers (linksaf) en volgt de ‘départementale’ ongeveer 5 km. tot u in Faugères bent.

In Faugères ziet u een aanduiding richting ‘Caussiniojouls/Cabrerolles’. U verlaat de ‘départementale’ (een scherpe bocht aan uw rechterzijde) om onmiddellijk links verder te rijden in de richting van Caussionojouls en Cabrerolles. U zal een spoorweg en een oud treinstation aan uw rechterzijde voorbijrijden.

U rijdt enkele kilometer verder en komt in Caussiniojouls. U volgt verder de richting van Cabrerolles.

Enkele kilometer na Caussiniojouls komt u aan in Cabrerolles. U draait het smalle straatje in, net na de kerk aan uw rechterkant.

Na 100 m. parkeert u de wagen aan de linkerkant van het straatje. . U ziet het huis links boven u (het is het eerste huis op uw linkerkant voor u).

U volgt het steile weggetje aan uw linkerzijde (rue du Château). U opent het hek en beklimt de trappen. U ziet de voordeur voor u.

U bent aangekomen..   
     english Home  |   Mail ons     
©2007 BVBA Herault - all rights reserved