Het Dorp

Start
Het Huis
Prijzen
Het Dorp
De Regio
Routebeschrijving
Contact
Het huis is gelegen in een klein dorpje, Cabrerolles genaamd, op een afstand van ongeveer 15 km. van Bédarieux en 35 kilometer van Béziers.

Cabrerolles wordt omringd door de wijngaarden van de Faugères-streek, waar de wijn minder bekend en dus minder duur is maar daarom niet minder lekker. Het dorpje is een niet-toeristische plek waar je heel relax kan ‘ontstressen’ en het gevoel proeven van zalig niets doen.

Cabrerolles is gelegen aan de voet van de ‘Haut-Languedoc’ waar de heuvels makkelijk kunnen oplopen tot zo’n 1.000 m.

Het is ideaal gelegen voor mensen die graag wat rondrijden en de streek bezoeken. Sportievelingen die graag met de fiets rijden en in een redelijk goede conditie verkeren, zullen kunnen genieten van een toertje in de streek met schitterende vergezichten.

Cabrerolles  Cabrerolles  

Het dorpje wordt overheerst door de ruïnes van een middeleeuws kasteel en kapel. De kapel werd geressorteerd in 2005 en wordt vandaag gebruikt voor concerten georganiseerd door de lokale gemeenschap. Van boven op het kasteel kan u genieten van een schitterend uitzicht over het dorp en de streek. Bij helder weer kunt u zelfs de Middellandse Zee zien.

De locale wijnboeren zullen u graag uitnodigen in hun kelders. Raymond Roque en zijn familie bieden u kwaliteitswijnen aan die u echt moet geproefd hebben.

vineyards  vineyards  Cabrerolles

Behalve de locale wijnboeren, zijn er geen winkels in Cabrerolles. U vindt de dichtstbijzijnde supermarkt in Bédarieux en de dichtstbijzijnde bakker en slager in Bédarieux, in Hérépian (iets dichterbij) of in Laurens (op 10 min.).
   
     english Home  |   Mail ons     
©2007 BVBA Herault - all rights reserved